Fellahoğlu: LTB’de olumlu gelişmeler var

ziyaret3
Fellahoğlu: “İnşaat Müteahhitleri Birliği ile işbirliğimiz sürecek”
24 Ekim 2013
25 Ekim 2013

Fellahoğlu: LTB’de olumlu gelişmeler var

kadrif

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu basın açıklaması yaparak Belediye Emekcileri Sendikası (BES) Başkanı Savaş Bozat’ın bugün basında yer alan kendisi ve LTB’ye yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Fellahoğlu, Bozat’ın uzun yıllardan beridir bir belediye çalışanı olduğu vurgusunu yaparken, buna rağmen LTB’nin gerçeklerini, mali yapısıyla gelir gider durumunu görmezden geldiğini ifade etti.

“Bu açıklamalar kimseye birşey kazandırmaz”

“Savaş Bozat belediyenin içindeki haşeratların kim olduğunu hala daha anlayamadı” diyen Fellahoğlu, belediyedeki başkan ve yönetim anlayışının değişmediğini söyleyen Bozat’ın niyetinin kamuoyunu yanıltmak ve şirin görünmek olduğunu aktardı.

Fellahoğlu, bir sendika başkanının yaptığı bu açıklamaların ne LTB’ye, ne LTB çalışanlarına ne de Lefkoşa halkına hiçbirşey kazandırmadığının ortada olduğunu kaydetti.

“LTB’nin fonksiyonlarını hayata döndürüyoruz”

Kadri Fellahoğlu, “Biz göreve geldikten sonra darmadağın olmuş bir yapı devraldık, kendisi de bunu çok iyi biliyor. Biz kötü gidişi durdurduk. Küçük küçük de olsa her geçen gün yaptığımız iyleştirmeler ile LTB’nin fonksiyonlarını hayata döndürüyoruz. Bunu da, sağduyu sahibi ve özverili belediye çalışanlarımız sayesinde yapıyoruz. Bir kez daha kendisini iyi niyetli olmaya ve belediyenin gerçek durumunu farkında olmaya, anlamaya ve bu gerçekler üzerinden çözümler varsa bunları önermeye davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.