Fellahoğlu, Kıbrıs Sosyalist Partisi’ni kabul etti

kibrit
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda “Bir Kibrit Kutusu Beyaz Peynir”
4 Şubat 2014
GÜRPINAR FELLAHOĞLU’NU KABUL ETTİ
5 Şubat 2014

Fellahoğlu, Kıbrıs Sosyalist Partisi’ni kabul etti

kps

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu bugün (03.02.2014) Kıbrıs Sosyalist Partisi (KSP) Genel Sekreteri Mehmet Birinci ve Mustafa Onurer’i makamında kabul ederek bir süre görüştü.

KSP Genel sekreteri Mehmet Birinci kabulde yaptığı konuşmada var olan belediye çalışmaları ile ilgili görüşlerini iletmek ve gerek LTB gerekse Lefkoşa halkının yaşam kalitesinin nasıl artırılabileceği konularında bilgi alışverişinde bulunmak istediklerini kaydetti. Birinci, dışardan sadece eleştiren bir parti olarak algılandıklarını anacak asıl amaçlarının toplumun refahı ve mutluluğu için faaliyetler yürütmek olduğunu belirtti. KSP olarak, gerek LTB gerekse ülkede var olan sorunların çözümünün bir parçası olmak istediklerini vurgulayan Birinci bu kapsamda herzaman çalışmaya hazır olduklarının altını çizdi.

LTB Başkanı Kadri fellahoğlu’da ziyaretlerinden dolayı Birinci’ye teşekkür ederek KSP’nin görüşlerine değer verdiğini ve saygı duyduğunu ifade etti. Fellahoğlu LTB’yi yönetmeye ve Lefkoşa halkına hizmet etmeye çalışırken çok güç durumda olan bir LTB çatısı altında bunu yapmaya çalıştığını kaydetti. Bu çalışmaları yürütürken her düşünceye, her insana , her siyasi partiye eşit mesafede durduğunu belirten Fellahoğlu yönetim anlayışının bu şekilde olduğunu vurguladı. Fellahoğlu uzaktan bakıldığında LTB’nin içinde olduğu durumu anlamanın ve kavramanın güç olduğunu ancak yakından takip edilerek sorunların ve çözümlerinin bir parçası olunarak anlaşılabileceğinin altını çizdi.