Fellahoğlu: “İnşaat Müteahhitleri Birliği ile işbirliğimiz sürecek”

okul
Fellahoğlu: “Amaç çocukların çevre bilincini artırmak”
22 Ekim 2013
kadrif
Fellahoğlu: LTB’de olumlu gelişmeler var
25 Ekim 2013

Fellahoğlu: “İnşaat Müteahhitleri Birliği ile işbirliğimiz sürecek”

ziyaret3

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği As Başkanı Meriç Erülkü, Birlik Müdürü Erdim Oras, Birlik Danışması Asil Berkut ile Birlik yönetim kurulu üyesi Halil Öncülay’ı kabul etti.
Kabulde, inşaat müteahhitlerinin belediye ile ilgili konuları, LTB Teknik İşler ve Kentsel Tasarım Komitesi’nin çalışması ile yapılması gündemde olan ortak projeler ele aldı.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ile iyi ilişkiler içinde olduklarını belirterek, diyaloglarının süreceğini söyledi.
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği As Başkanı Meriç Erülkü ise yaptığı konuşmada, LTB Teknik İşler ve Kentsel Tasarım Komitesi ile İnşaat Müteahhitleri Birliği’nin uyum içinde çalıştığını belirterek, LTB ile birliklerinin, işbirliği içinde hareket etmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi. Erülkü, LTB Teknik İşler ve Kentsel Tasarım Komitesi’nin çalışmalarını verimli bir şekilde sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.