Fellahoğlu, Emekli Subaylar Derneği’ni kabul etti

19 Temmuz 2013

Fellahoğlu, Emekli Subaylar Derneği’ni kabul etti

subay

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Güvenlik Kuvvetleri Emekli Subaylar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. Kabulde Güvenlik Kuvvetleri Emekli Subaylar Derneği Başkanı Emekli Albay Ahmet Yatman, Yönetim Kurulu Üyeleri E.Yb.İbrahim Erşahin, E.Bnb.Hüseyin K. İsmailoğlu, E.Üstğm. Erdoğan Arpalıklı ve E.Üstğm.Halil İnsel hazır bulundu.

Yatman: LTB’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz
Güvenlik Kuvvetleri Emekli Subaylar Derneği Başkanı Ahmet Yatman, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek, LTB başkanlığının şahsına ve Lefkoşa halkına hayırlı olmasını temenni etti. Yatman LTB’nin içinde bulunduğu durumu bildiklerini ve çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek, LTB’de çöp sorunu gibi bazı sorunların çözülüp düzene girdiğini, diğer sorunların da çözüleceğine inandıklarını belirtti. Yatman boş arsa ve arazilerin temizlenirken ortaya çıkan tozun çevre sakinlerini rahatsız ettiğini ve bu sorunla ilgili çağdaş bir çözüm üretilmesi talebinde bulundu.

Fellahoğlu: Zorluklara rağmen ihalelere çıkıyoruz”
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise belediye çalışanlarının büyük imkansızlıkla içinde hizmet verdiğini belirterek verilen hizmetlerin normalleşmeye başladığını söyledi. Fellahoğlu bu süreçte LTB’ye destek verenlerin başında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geldiğini ifade ederek LTB’nin tüm bu destek ve yardımlarla Lefkoşa halkına daha iyi ve kaliteli hizmetler vereceğini belirtti. Fellahoğlu tüm olumsuzluklara rağmen çalışmaların devam ettiğini,kanalizasyon ve su ihalelerine, yollardaki çukurlarn yamalanması ile ilgili ihaleye çıkıldığını kaydetti. Fellahoğlu yağmurlu günlerde büyük sorunlar yaşanan Doktoroğlu, Sanayi Bölgesi ve Taşkınköy için de projenin hazırlandığını aktararak LTB’de belli bir noktaya gelindiğini ve bunun da umut ve güven verdiğine işaret etti