Fellahoğlu, Ektam yetkililerini kabul etti

30 Eylül 2013

Fellahoğlu, Ektam yetkililerini kabul etti

ektam

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Tamek Holding ve Ektam Kıbrıs Limited Başkan Vekili Güngör Sipahioğlu’nu ve yanındaki yetkilileri 24 Eylül Salı günü kabul ederek bir süre görüştü.

Fellahoğlu görüşmede, Ektam Limited yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek LTB ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Fellahoğlu kabulde yaptığı konuşmada zor bir görev üstlendiğini ifade ederek LTB’nin sorunlarını çözmek için aktif olarak çalıştığını ve bu yönde olumlu adımlar atılmaya başlandığını kaydetti. Amacının Lefkoşa’nın çağdaş, temiz, bakımlı bir kent olması olduğunu vurgulayan Fellahoğlu çalışmaların ve atılan adımların belediyenin normalleştirilmesi sürecinde olumlu yol almamıza katkıda bulunduğunu ifade etti.

Ektam Limited Başkan Vekili Güngör Sipahioğlu da kabulde, yeni görevinde Fellahoğlu’na başarılar dileyerek hayırlı olmasını temenni etti.