Fellahoğlu, Atun ile Başkent’i konuştu

tenis
LTB Spor Kulübü masatenisi turnuvası düzenleyerek yeniden faaliyetlerine başladı
16 Ocak 2014
cozum
Metropol yolu ve Yakın Doğu Bulvarı atık su taşmalarına kesin çözüm
20 Ocak 2014

Fellahoğlu, Atun ile Başkent’i konuştu

atun

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı (LTB) Kadri Fellahoğlu dün (16.01.2014) Eski Başbakan, Mimar ve Şehir Planlamacısı Hakkı Atun’u Kabul ederek bir süre görüştü.

Atun: “Fellahoğlu’nun kısa dönemde LTB’de yaptığı çalışmaları olumlu buluyorum”

Görüşmede konuşan Eski Başbakan, Mimar ve Şehir Planlamacısı Hakkı Atun LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nun zor bir görev üstlendiğini söyleyerek LTB’de bu kısa dönemde yapılan çalışmaları olumlu bulduğunu ifade etti. Başkent Lefkoşa ve LTB’nin daha iyi duruma gelmesi için herkesin üstüne düşen görevi yapması gerektiğini söyleyen Atun kendisininde herzaman yardıma hazır olduğunu kaydetti. Atun bu kapsamda kendi arşivinde bulunan kitapları Lefkoşa halkının faydalanabilmesi için LTB’nin oluşturacağı bir kütüphaneye bağışlayabileceğini belirtti. Ayrıca Lefkoşa’da tespit ettiği bazı sorunları ve çözüm önerilerini LTB Başkanı Fellahoğlu’na aktaran Atun, LTB’nin daha iyi durma gelmesi için görüş ve önerilerini de sundu

Fellahoğlu: LTB’de normalleşme süreci yaşanıyor

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’da görüşmede Atun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, LTB’de normalleştirme sürecinin yaşandığını ve bu kapsamda herzaman görüş ve önerilere açık olduğunu ifade etti. Atun’un bilgi birikimi ve deneyimlerinin önemine işaret eden Fellahoğlu böyle değerli insanların görüş ve önerilerinin dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Kendi şahsi kitaplarını belediye bünyesinde oluşturulacak bir kütüphaneye aktarma önerisi getiren Atun’un bu fikrine sıcak bakan Fellahoğlu, bu konuda çalışma başlatacağını sözlerine ekledi.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..