“Etkin İletişim Becerileri” eğitimlerini tamamlayan LTB personeline sertifikaları verildi

Demokrasi Şehitleri başkent Lefkoşa’nın meydan ve sokaklarında yaşayacak
31 Mayıs 2016
Oynadılar, çizdiler, güldüler, eğlendiler
2 Haziran 2016

Lefkoşa Türk Belediyesi’yle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğinde bakanlığa bağlı sosyal hizmet merkezleri tarafından 9-20 Mayıs tarihleri arası LTB personeline yönelik düzenlenen Etkin İletişim Becerileri eğitimini tamamlayanlara sertifikaları verildi.
AKM’de düzenlenen sertifika törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, LTB Başkanı Mehmet Harmancı da katıldı.

HARMANCI
Harmancı, yaptığı konuşmada kurumların iletişime verdiği önemin ülke menfaatleri açısından faydasına değindi ve yurttaşı özne yapabilecek iletişim tekniklerinin eğitimden pratiğe dökülme zamanının geldiğini ifade etti.Belediye bünyesindeki Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimi çalışanlarının 4 kez eğitimden geçtiğini belirten Harmancı, Kadın Dayanışma Evi projesiyle ilgili olarak da Bakanlığın ve Sosyal Hizmetler’in desteğinin yeniden alınacağını belirtti.

SANER
Çalışma Bakanı Ersan Saner de iletişim çağına ayak uydurmanın gerekliliğine vurgu yaparak etkin iletişimin vatandaşı anlamadaki önemine işaret etti.
Saner, eğitimleri tamamlayan personelin hayatında küçük bir ayrıntı olmasına rağmen, bunun ileriki yaşamlarında faydalarının ortaya çıkacağından bahsetti ve kendisinden önceki Bakan Asım Akansoy’a konuya önemle eğilmesinde dolayı teşekkür etti.Konuşmaların ardından eğitimi tamamlayan 31 kişiye sertifikaları dağıtılarak toplu fotoğraf çekimi yapıldı

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..