Entropi Sahne “Yastık Adam” ile ülkemizde ilk kez sahne aldı

Harmancı: “Karşılıklı diyalog içerisinde sorunların çözülmesi taraftarıyız”
27 Eylül 2016
LTB ERC ‘ye hazırlanıyor
28 Eylül 2016

Entropi Sahne “Yastık Adam” ile ülkemizde ilk kez sahne aldı

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin(LTB)sunduğu ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu tarafından Akgünler Turizm ana sponsorluğunda düzenlenen  “14. Kıbrıs Tiyatro Festivali”nde dün (27 Eylül Salı) gece festivale ilk kez katılan Entropi Sahne YDÜ AKKM’de saat 21.00’de “Yastık Adam” adlı oyunu sahneledi.A.Bülent Acar’ın yönettiği 2 perdelik polisiye kara komedi türündeki oyunla Kıbrıs seyircisi ile ilk kez “14. Kıbrıs Tiyatro Festivali” kapsamında buluşan Entropi Sahne’nin oyuncu kadrosunda sahneye çıkan Tolga Evren, Yurdaer Okur, Deniz Hamzaoğlu, Fatih Topçuoğlu ve Mehmet Tekatlı başarılı performansları ile ayakta alkışlanırken Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber ekibe plaket takdim etti.

img_7433-1

Festival’de son 3 oyun

Heyecan Semaver  Kumpanya’dan “İçerdekiler” ile sürüyor

Festivalde heyecan 29 Eylül Perşembe gecesi Volkan M. Sarıöz’ın yönettiği Mustafa Kırankaya, Nihal Yalçın, Serkan Keskin’in oynadığı Semaver Kumpanya’nın“İçerdekiler” oyunu ile sürecek.