Engelsiz özel hizmet aracı teslim alınıyor

Mühürsüz etler toplatıldı
27 Kasım 2015

Engelsiz özel hizmet aracı teslim alınıyor

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne bağlı spor kulübünün düzenlediği Lefkoşa Turkcell ile Koşuyor Maratonu’ndan toplanan gelir ile bir süre önce alımı yapılan engelsiz özel hizmet aracı, yarın düzenlenecek tören ile spor kulübü yetkilileri tarafından LTB Engellemeyen Lefkoşa Birimi’ne teslim ediliyor. LTB yönetimi tarafından yapılan açıklamada, toplumsal dayanışmanın ve duyarlılığın bir simgesi olarak görülen aracın teslim törenine tüm basın mensupları ve yurttaşların davetli olduğu vurgulandı.

Yer: Lefkoşa Türk Belediyesi

Tarih: 27 Kasım 2015 Cuma