Engellemeyen Şehir Birimi’nin hizmet ağı genişliyor

Başkan Harmancı’nın Esnaflar ile Diyalog Toplantıları Devam Ediyor
4 Şubat 2017

Engellemeyen Şehir Birimi’nin hizmet ağı genişliyor

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ile KTEZO(Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası) Engellemeyen Şehir Birimi üyelerinin ücretsiz berberlik ve kuaförlük hizmeti alması konusunda işbirliği protokolü imzaladı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı,Kuaförler Birliği Başkanı ve KTEZO Başkanı Mahmut Kanber ile  Berberler Birliği Asbaşkanı Salih Ulaş’ın imza koyduğu protokol kapsamında Engellemeyen Şehir Birimi  üyelerine yönelik ücretsiz hizmet ağına berberlik ve kuaförlük hizmetlerini de ekledi. Bu hizmetlerden yararlanmak isteyen üyeler LTB’nin 22 85 221(dahili 1436) numaralı telefondan birime kayıt yaparak randevu alabilecekler.
LTB Başkanı Harmancı: “ Sosyal belediyecilik adına önemli bir çalışma”
LTB Başkanı Mehmet Harmancı imzalanan protokolle birlikte KTEZO ile çok önemli bir projeye imza attıklarını söyleyerek Oda üyesi Kuaförler Birliği ve Berberler Birliği’ne olumlu yaklaşımları ve işbirliği için teşekkür etti. Engellemeyen Şehir Birimi’nin tüm üyelerine ücretsiz kuaför ve berber hizmetinin bu protokol sayesinde uygulamaya geçtiğini kaydeden Başkan Harmancı, konuyu LTB’nin gündeme getirmesinin ardından gerekli çalışmaları yapmak için harekete geçen ve bu projenin paydaşı olan KTEZO yönetimine de teşekkür etti. LTB Başkanı Harmancı,LTB Engellemeyen Şehir Birimi üyelerinin bugünden itibaren randevu sistemiyle kuaförlük ve berberlik hizmetinden faydalanacağını ve sosyal belediyecilik adına bu tarz işbirlikleri ile ücretsiz hizmetlerin topluma olumlu ve pozitif dönüşleri olacağına dair inancını belirtti.

Kanber: “ LTB’nin duyarlılığı Odamızı da heyecanlandırdı”
KTEZO Başkanı Mahmut Kanber ise LTB’nin ciddi bir duyarlılıkla hazırladığı projenin kendilerini de heyecanlandırdığını söyleyerek Esnaf Odası’nın bu tür sosyal projelere her zaman samimi baktığını ve bu katkıyı her zaman yapamaya hazır olduğunu ifade etti. Kanber, “Engelsiz yaşama biz de bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Esnafın berberlik ve kuaförlük dışında emeğini koyduğu her alanda da katkı koymaya hazırız. Yerel yönetimlerin bu konuda duyarlı olması çok önemli. LTB’nin duyarlılığı bizleri de heyecanlandırdı. LTB ile her zaman işbirliğimiz sürmüştür. Belediyenin de bizlere göstermiş olduğu sosyal ve mesleki gelişim alanındaki işbirliğinden dolayı sizlere teşekkür ederim.” dedi.