Eczacılar Birliği’nden Fellahoğlu’na nezaket ziyareti

3 Aralık 2013

Eczacılar Birliği’nden Fellahoğlu’na nezaket ziyareti

yenisehir

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ebru Başay Alper ile Eczacılar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Caneş Devrim’i kabul etti.

Eczacılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Başay Alper Başkan Fellahoğlu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Fellahoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi. Başay ziyarette ayrıca Birliklerinin sorunlarını Başkan Fellahoğlu’na aktardı.

Başkan Fellahoğlu ise yaptığı konuşmada tüm kurum, kuruluş ve birliklerle olduğu gibi Eczacılar Birliği ile de iyi ilişkiler içinde olduklarını belirterek, sorunların çözümü için gerekli girişimlerin yapılacağını belirtti.