“Canını En Çok Ne Yakar”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin deneyimlerini Lefkoşa için paylaşacaklar
8 Ocak 2014

ltblogo

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Su işleri Şubesi’nin kontrollüğünde 8 Ocak 2014 tarihinde, sabah saat 09:00 itibari ile Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda Atatürk Stadyumu’nun yeraldığı kavşakta, “Göçmenköy istikametinde” Ana İsale Hattı patlak tamiratı yapılacaktır. Trafik akışı tek şeritten sağlanacağı için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması önemle rica olunur.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..