Bedrettin Demirel Caddesi’ndeki Çalışmalarda Yeni Trafik Düzenlemesi Başlıyor
10 August 2022

DUYURU

Bedreddin Demirel Caddesi üzerinde yapılan yağmur suyu drenaj çalışmaları kapsamında 14 Ağustos Pazar günü karşılıklı çalışan yollar arasında karşıdan karşıya geçiş çalışması yapılacaktır. Şehrin içinden gelen araçlar Başbakanlık ışıklarından Mehmet Akif Caddesi’ne, Ortaköy istikametinden gelenler ise Taşkınköy-Göçmenköy istikametine yönlendirilecekler.

“Canını En Çok Ne Yakar”
7 January 2014
ibb
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin deneyimlerini Lefkoşa için paylaşacaklar
8 January 2014

DUYURU

ltblogo

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Su işleri Şubesi’nin kontrollüğünde 8 Ocak 2014 tarihinde, sabah saat 09:00 itibari ile Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda Atatürk Stadyumu’nun yeraldığı kavşakta, “Göçmenköy istikametinde” Ana İsale Hattı patlak tamiratı yapılacaktır. Trafik akışı tek şeritten sağlanacağı için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması önemle rica olunur.

Supportscreen tag