Dr.Zerrin Akalın parkı geliştirilecek

LTB Faturaları Garanti Bankası Şubeleri’nde ve Web Sitesinde de Ödenebilecek
21 Ağustos 2017

Dr.Zerrin Akalın parkı geliştirilecek

Lefkoşa’da geçtiğimiz yıl açılan Dr. Zerrin Akalın Parkı’nı geliştirmek için Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve CTP Ortaköy Ocak Örgütü arasında protokol imzalandı.
Protokole LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile CTP Ortaköy Ocak Örgütü Başkanı Cenk Paşa imza koydu.
LTB Mimar Mehmet Vahip toplantı salonunda yer alan imza töreninde, Zerrin Akalın’ın kızı Sıla Akalın ve ailesi, Diyaliz ve Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği yetkilileri ile LTB Meclis üyeleri de hazır bulundu.

LTB Başkanı Harmancı
İmza töreninde konuşan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, topluma mal olmuş ve önemli çalışmalara imza atmış Zerrin Akalın’ın adının yaşatılmasının önemli olduğunu kaydetti.
Bunun en iyi yollarından birinin toplumdaki herkesin yararlanabileceği bir alan meydana getirmek olduğuna işaret eden Harmancı, projeye katkı koyanlara teşekkür etti.

Paşa
CTP Ortaköy Ocak Örgütü Başkanı Cenk Paşa da, zamansız kaybedilen Zerrin Akalın’ın adını yaşatmak için çalıştıklarını anlattı.Paşa, imzalanan protokolle, parkın daha iyi bir noktaya taşınacağını dile getirdi.

Akalın
Zerrin Akalın’ın kızı Sıla Akalın da konuşmasında, projeye katkı koyanlara teşekkür etti.Sıla Akalın, annesinin adının yaşatılmasının mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

Protokol kapsamında parka yürüyüş yolları, oyun alanları ve sivil toplum örgütlerinin de yararlanabileceği bir aktivite merkezi inşa edilecek.