Çok sayıda etiketsiz ve tarihi geçmiş gıda ele geçirildi,gıda deposu muhürlendi

Lefkoşa’da “11. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali” heyecanı yaşanacak
16 Ağustos 2017
LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ AÇIK İHALE USULÜ TEKLİF KABULÜ ( Asmaaltı Bölgesi Yayalaştırma Projesi)
17 Ağustos 2017

Çok sayıda etiketsiz ve tarihi geçmiş gıda ele geçirildi,gıda deposu muhürlendi

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Sağlık Şubesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Cyprofresh Gıda Deposu’nda çok sayıda etiketsiz ve tarihi geçmiş, donmuş hayvansal ve süt ürünlerine rastlanarak ilgili ürünler öğle saatlerinden itibaren müsadere edilerek ihma edilmeye başlandı. Halk sağlığı açısından tehlike arz eden ürünleri deposunda muhafaza eden ilgili işyerini mühürleyerek faaliyetlerini durduran LTB, işyeri ile ilgili müsadere ve tahkikatları sürdürmekte olup müsadere edilen ürünlerin türü ve miktarı ile ilgili detaylı bilgiyi ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşacak.LTB işyeri ile ilgili de Polis Genel Müdürlüğü ve Veteriner Dairesi’ne de konuyla ilgili bilgi verdi.