“Çocuklarımızın sesiyle” Dünya Müzik Günü Konseri

LTB – EMAA işbirliğinde gerçekleştirilen yaz kursları 11 Temmuz’da başlıyor
18 Haziran 2016
Harmancı: “Mülteciler öteki değil şehrin bir parçasıdır”
20 Haziran 2016

“Çocuklarımızın sesiyle” Dünya Müzik Günü Konseri

Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın (LBO) 25. Yıl Konserleri  “Çocuklarımızın sesiyle”  Dünya Müzik Günü Konseri ile devam edecek. Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu’nun Lefkoşa Belediye Orkestrası eşiliğinde, vereceği konser, 21 Haziran 2016 Salı gecesi 20:30’da Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Orkestra Şefi Oskay Hoca ile LBO Çocuk Korosu Şefi Hare Yakula yönetiminde gerçekleştirilecek çocuk korosu konseri ücretsiz ve halka açık olacak.