Çocuklar Dünya Su Günü’nde LTB’yi ziyaret ettiler

Yenimahalle Belediyesi ile kurumsal işbirliği
23 Mart 2016
Harmancı : “Çağlayan Kapısı’nın açılması konusunda ısrarcıyız”
25 Mart 2016

Çocuklar Dünya Su Günü’nde LTB’yi ziyaret ettiler

22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla 4 İşlem Anaokulu öğrencileri Lefkoşa Türk Belediyesi’ni (LTB)ziyaret ederek belediyenin su ile ilgili hizmetleri hakkında bilgi aldılar. LTB Başkanı Mehmet Harmancı da çocukları kabul ederek 22 Mart Dünya Su Günü hakkında miniklere bilgi verdi.Çocuklar da su konulu bir şiiri Belediye Başkanı Harmancı’ya okudular. LTB Su Şubesi yetkililerinin de eşlik ettiği gözlem gezisinde çocuklar belediyenin veznesini de gezdiler.

su günü 1