Bir destek de İskele’den

16 Eylül 2013

Bir destek de İskele’den

iskele

iskeleLefkoşa’daki sıkıntılı dönemin atlatılması için belediyeler arası dayanışma sürüyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bünyesinde bulunan temizlik araçlarının bir çoğunun arızalanması nedeni ile aksayan çöp toplama ve temizlik çalışmaları için diğer belediyelerden destek gelmeye devam ediyor. Özellikle Cumhuriyetçi Türk Partisi’ne bağlı belediyelerin katkılarının yanında bu kez de Ulusal Birlik Partisi’ne bağlı İskele Belediyesi, gönderdiği iş araçları ile çalışmalara katkı koydu.

Daha önceki süreçte Girne, Gazimağusa, Alayköy, Değirmenlik, Yeniboğaziçi, Dikmen, Akıncılar,Gönyeli ve Güzelyurt belediyeleri LTB’nin sıkıntılı sürecinde dayanışma ruhu içerisinde davranarak Başkent Lefkoşa’ya hizmet alanında destek olmuştu.