‘Beyaz Yasemin’ için LTB ve Res-Bir işbirliği

Lefkoşa Kumsal Park’ta “Çocuk Festivali” yapıldı
19 Nisan 2016
Kış dönemi kursları sergiyle sona erdi
20 Nisan 2016

‘Beyaz Yasemin’ için LTB ve Res-Bir işbirliği

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) yaklaşık 1 yıldır sürdürmekte olduğu restoran ve kafeteryalara yönelik ‘Beyaz Yasemin’ projesi için Restoran İşletmecileri Birliği (Res-Bir) ile işbirliği protokolü imzaladı.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde biraraya gelen LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Res-Bir başkanı Süleyman Gürcafer belediye sınırları içinde yer alan restoran ve kafeteryaların hizmet standartları ve hijyen koşullarının yükseltilmesini amaçlayan proje için işbirliği öngören protokole imza koydular.

DSC_0716-min

Res-Bir yönetim kurulu üyeleri ve projenin yürütülmesinden sorumlu LTB Sağlık Şubesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu imza etkinliği sonrası basına konuşan LTB Başkanı Harmancı, temelde Lefkoşa halkına hijyen, servis ve yönetimde yüksek kalitede hizmet götürülmesini amaçlayan ve halen ikinci aşaması yürütülen ‘Beyaz Yasemin’ projesine sektörün üst örgütü olarak koyacakları katkılar nedeniyle Res-Bir yöneticilerine teşekkür etti.

Res-Bir başkanı Gürcafer de temel amacında fikir birliği içinde oldukları proje için üyeleriyle iletişim sağlayarak gerekli desteği vereceklerini belirterek LTB ile her alanda işbirliği içinde olmalarına kurumsallık adına özel önem veren başkan Harmancı’yı kutladı.