Belediye Pazarı’na LTB veznesi

LTB çalışanları sporla kaynaşacak
9 Ocak 2014
ibbltb
LTB-İBB heyetleri bilgi ve tecrübe paylaştı
14 Ocak 2014

Belediye Pazarı’na LTB veznesi

bandabul copy

Asmaaltı Yayalaştırma Projesi’nin uygulamaya girmesiyle Lefkoşa Surlar içerisindeki esnaf ve vatandaşlara kolaylık sağlanması amacıyla Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)Maliye Şubesi tarafından Belediye Pazarı’nda vezne açıldı. Hem bölge esnafı hem de vatandaşlar LTB’ye gelmeden her türlü ödemesini Belediye Pazarı’na gidip buradaki vezneye yapabilecek. LTB’nin Belediye Pazarı girişinde bulunan İdari Ofisi’nde hizmete açtığı vezne mesai saatleri içerisinde hizmet verecek.