LTB’den K.Kaymaklı Kahramanlar Caddesi’nde Yol Kapama
19 Ocak 2021
Aytuğ Türkkan İle Kıbrıs’ın Nabzı 25/01/2021 – Mehmet Harmancı
25 Ocak 2021

Başkentte 65 yaş üzeri bireylerin aşılanması için LTB-Sağlık Bakanlığı iş birliği

Lefkoşa Türk Belediyesi, şehirde yaşayan 65 yaş ve üzeri bireylerin Covid-19’a karşı aşı hizmetinden yararlanmaları için Sağlık Bakanlığı ile iş birliği yapıyor. Bu kapsamda aşı hizmetinden yararlanmak için LTB’ye ulaşan 65 yaş üzeri tüm yurttaşların gerekli olan başvuru formları belediye tarafından doldurulacak. Ayrıca, aşı olmak için hastaneye ulaşım imkanı bulunmayanlar, LTB tarafından önceden dezenfekte edilmiş araçlarla hastaneye götürülecek, araç içerisindekiler maskeli olacak, LTB Yaşlılara Hizmet Birimi hemşireleri ve personeli yurttaşlarımıza refakat edecek.

LTB’ye ulaşarak hizmetten faydalanabilinecek

Güvenli koşullarda verilecek bu hizmetler ve aşı sonrası yurttaşlarımız yeniden güvenli koşullarda evlerine ulaştırılacak.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen 65 yaş ve üzeri tüm yurttaşlarımız mesai saatlerinde 608 52 87 numaralı telefondan LTB Yaşlılara Hizmet Birimine, mesai sonrasında ise Alo 185 çözüm hattından belediyemize ulaşabilirler.

Supportscreen tag