Başkent’te her alanda çalışma var

LTB, Başkent Lefkoşa’da çiçek ekimi ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi
25 Mart 2014
hasare
LTB vatandaşlarla birlikte öğrencilerimizi de haşare konusunda eğitiyor
25 Mart 2014

Başkent’te her alanda çalışma var

cizim

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) vatandaşların bekletisi olan hizmetleri verme konusundaki kararlı tutumunu sürdürüyor. Bir yandan mali sıkıntıları çözme gayretinde bulunan LTB yönetimi, diğer yandan da uzun zamandır ihmal edilmiş birtakım çalışmaları da yeniden başlattı. Bu kapsamda belediye hudutları içerisinde yer alan solmuş yol çizgilerinin yenilenmesi çalışmaları devam ediyor. LTB Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarda özellikle ana arterlerdeki tüm yol çizgileri ve yaya geçitleri yenileniyor. Hava şartlarının uygun hale gelmesi sonrasında başlatılan çalışmalar çerçevesinde belediye sınırları içerisindeki tüm yol çizgileri yenilenecek.

Fellahoğlu çalışmaları yerinde inceledi

Çalışmaları yerinde takip eden ve yetkililerden bilgiler alan LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu çalışanlarla da bir süre sohbet etti. Fellahoğlu, trafik açısından önemli gördükleri bu çalışmanın tamamlanmasından sonra ilerleyen günlerde çiftsarı çizgilerin yenileceğini de sözlerine ekledi.