Başkan Harmancı’dan Ankara’da önemli temaslar

655 adet kaçak gıda ürünü müsadere edildi
15 Ekim 2015

Başkan Harmancı’dan Ankara’da önemli temaslar

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı’nın 3. Genel Kurulu dolayısı ile gittiği Ankara’da önemli temaslarda bulundu.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya ziyaretlerinde LTB İdaresinden Mustafa Korucu eşlik etti.

Lefkoşa Türk Belediyesi, Budapeşte, Bişkek, Dakka, Kiev ve Sofya  belediyelerinin de bulunduğu 20’den fazla üye ülkenin belediye başkan ve temsilcisinin katıldığı Genel Kurulda LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın yanı sıra sadece 10 şehrin belediye başkanı tarafından sunum yapıldı.

Sheraton Otel’de gerçekleştirilen genel kurulda LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın

“Lefkoşa Surlariçi’nin Bir Marka Olarak Turizm Pazarı’nda Yer Alma Stratejisi” konulu sunumu ilgi ile izlendi.

Başkan Harmancı’dan Ankara’da önemli temaslar2
Sarajevo Belediye Başkanı Komsic ile görüşme

LTB Başkanı Mehmet Harmancı Ankara’da bulunduğu kısa süre zarfında Sarajevo Belediye Başkanı Ivo Komsic ile heyetler arası yararlı bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonucunda iki şehrin deneyimlerini paylaşma ve işbirliğini geliştirme yönünde karar alındı.

Başkan Harmancı’dan Ankara’da önemli temaslar4

Harmancı: “Çok çalışıyoruz ve sıkıntılarımızı aşacağız”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile de biraraya gelen Başkan Harmancı, yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili olarak Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar’a bilgiler verdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ile görüş alışverişinde bulunan Harmancı, “Bütçemizdeki bazı sıkıntılar nedeniyle yeni yeni toparlanmaya başladık. Çok çalışıyoruz ve hedefimiz süreç içinde sıkıntıları aşmak. Siz iki dönemdir belediye başkanısınız.ve sizin deneyimlerinizden yararlanmak bizler için önemli” dedi.

Yaşar: ” Önemli olan bütçeyi doğru ve verimli kullanmak”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar ise, borçla devraldığı Yenimahalle Belediyesi’nde parayı doğru kullanarak tüm borçları kapattığını söyleyerek “Önemli olan bütçeyi doğru ve verimli kullanmaktır. İşte ozaman başarı kaçınılmaz olur” dedi. Yaşar ayrıca, kültür, sanat ve bilgi işlem konularında LTB ile işbirliğinin geliştirilebileceğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Başkan Yaşar’a, Kıbrıs’ın geleneksel el sanatlarından ahşap üzerine yapılmış Girne Kapısı temalı tablo hediye eden Harmancı, Yaşar’dan da YENİMEK kursiyerlerinin yaptığı ebru tablosu ile sıcak cam üfleme sanatıyla yapılan bir biblo hediye aldı.

Başkan Harmancı’dan Ankara’da önemli temaslar5

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..