Başkan Harmancı,Abdi Çavuş ve Haydarpaşa muhtarlarını ziyaret etti

İktisat Bankası çalışanlarından Lefkoşa Maratonu’na 250 kişilik kayıt
13 Ekim 2016

Başkan Harmancı,Abdi Çavuş ve Haydarpaşa muhtarlarını ziyaret etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa’nın en önemli yerlerinden Surlariçi bölgesini ziyaret ederek Abdi Çavuş Mahallesi Muhtarı Osman Mullahalil ve Haydarpaşa Mahallesi Muhtarı Mesut Kazık ile görüştü. Bölge muhtarları ile “Muhtarlar Koordinasyon Merkezi” kapsamında belediye ile muhtarların işbirliğinde yapılan çalışmaları değerlendiren LTB Başkanı Mehmet Harmancı beledi çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buldu. Görüşmeler sırasında Lefkoşa Belediyesi’nin çalışmalarından geçmişe göre daha iyiye gittiğini dile getiren muhtarlar bundan sonra da daha iyi ve kaliteli hizmet için LTB ile muhtarlıkların elele çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Başkan Harmancı’ya ziyaretleri sırasında Muhtarlar koordinasyon Merkezi görevlisi Ali Ülker de eşlik etti. Harmancı bölge esnafı ile de bir süre sohbet etti.

muhtarlar-2