Başkan Harmancı KTÇEK ile KKSD yetkililerini kabul etti

Bu Lefkoşa ‘hepimizin’
8 Nisan 2017

Başkan Harmancı KTÇEK ile KKSD yetkililerini kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı dün (06.04.2017) Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu (KTÇEK) ve Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği (KKSD) yetkililerini kabul ederek görüştü. Kabulde Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Başkanı Ayşe Çoşar, Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği Başkanı Nergül Gezer Dündar ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı kabullerde kurum yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerek çocuklarla ilgili gerekse sanatsal faaliyetler yürüten kurumların çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek LTB’nin imkan ve olanakları dahilinde her zaman yardımcı olmaya ve katkı sağlamaya hazır olduğunu kaydetti. Başkan Harmancı, LTB olarak yerel yönetim anlayışında şehrin tüm kesimlerine ayrımsız bir şekilde hizmet vermek için çalışmalarına devam ettiklerine vurgu yaparak, her iki kurumla da ilerleyen dönemlerde de ortak çalışmalar yapacaklarını belirtti.
Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Başkanı Ayşe Çoşar LTB’nin sosyal belediyecilik anlamında ülkemizde örnek çalışmalara imza attığını belirterek teşekkür etti.
Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği Başkanı Nergül Gezer Dündar’da kabulde yaptığı konuşmada Başkan Harmancı’nın göreve geldiği günden itibaren sanata ve sanatçıya verdiği önemi takdirle izlediklerini kaydetti.