“Parkta Sanat Var” Sancaktar Kalebey Parkı’nda başladı
26 Ağustos 2020
Covid-19 Belediyeler Arası Kriz Yönetim Komitesi, Bakan Pilli’nin katılımıyla toplandı
27 Ağustos 2020

Başkan Harmancı, K.T. Toplu Taşımacılar Birliği Derneği’ni kabul etti

Lefkoşa TürkBelediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı,bir süre önce kurulan Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği Derneği’ni kabul etti. Menteş Aytaç başkanlığındaki Dernek heyetinde Asbaşkan Mustafa Dağgül ve bazı yönetim kurulu üyeleri yer alırken Başkan Harmancı yeni kurulan derneğe hayırlı olsun dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.
Kabulde ülkedeki toplu taşımacılığın durumu dair görüşler paylaşılırken özellikle başkent Lefkoşa şehir içi ulaşımında nasıl daha iyi işbirlikleri ve çalışma imkanlarının olduğu da konuşuldu. Ülkede toplu taşımacılık konusunda bir master planı hazırlanması ve tüm uygulamaların bu master planına göre yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.