Başkan Harmancı, Eczacılar Birliği’ni kabul etti

Haspolatlı çocuklar için spor okulu
8 Şubat 2016
Başkan Harmancı, ABD’nin Kıbrıs Büyükelçisi Doherty ile görüştü
11 Şubat 2016

Başkan Harmancı, Eczacılar Birliği’ni kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı 9 Şubat Salı günü Ekim ayında göreve gelen yeni Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği(KTEB) yönetimini kabul etti. Zakire Kaleli Gülaç başkanlığındaki Eczacılar Birliği yönetimini kabul eden Başkan Harmancı yeni başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerken LTB’nin tüm alanlarda olduğu gibi KTEB ile de ilgili alanlarda işbirliği ve iletişim içinde olmayı sürdüreceğini kaydetti. KTEB Başkanı Zakire Kaleli Gülaç da görüşmede yaptığı konuşmada Lefkoşa kaza sınırı içerisinde 80’e yakın eczane olduğunu belirterek sektörün sorunlarını aktardı. Belediyelerin şehir yaşamındaki önemine değinen Gülaç birliğin başkent LTB ile problemlerin çözümü konusunda her alanda işbirliğine hazır olduklarını da sözlerine ekledi.