Baraka Kültür Merkezi’nden Fellahoğlu’na ziyaret

Baraka Kültür Merkezi’nden Fellahoğlu’na ziyaret

baraka

Yeni Belediye yönetiminin çalışmalarından umutluyuz

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu Baraka Kültür Merkezi aktivisti Münür Rahmancıoğlu ile Merter Refikoğlu’nu kabul etti.

Başkan Fellahoğlu kabulde Rahmancıoğlu ile Refikoğlu’na LTB’nin içinde bulunduğu durum ve çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler verdi, sorunlarını dinledi.

Kültür Merkezi aktivisti Münür Rahmancıoğlu ise yaptığı konuşmada Başkan Fellahoğlu’nu makamında ziyaret etmekten ötürü mutlu olduklarını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Rahmancıoğlu ayrıca, Baraka Kültür Merkezi olarak Arabahmet Kültürevi’de yer alan tiyatro sahnesini bugüne kadar kullandıklarını ve LTB yönetimine teşekkür ettiklerini söyledi.Arabahmet Kültürevi’nin kiralanması halinde tiyatro salonunun yine LTB kontrolünde kalıp, sivil toplum örgütlerinin kullanımında olması talebinde de bulunduklarına vurgu yapan Rahmancıoğlu konuda Başkan Fellahoğlu’ndan olumlu yanıt aldıklarını belirtti. Rahmancıoğlu ayrıca, yeni belediye yönetiminin çalışmalarından umutlu olduklarını da sözlerine ekledi.