Bahar Gökhan’dan bir “Bahar Konseri”

hediye
Piyango çekişilişte kazananlar hediyelerini almaya başladı
4 Nisan 2014
fidandik
Fellahoğlu: “Daha yeşil bir Lefkoşa için çalışmayı sürdüreceğiz”
7 Nisan 2014

Bahar Gökhan’dan bir “Bahar Konseri”

konserc

“5.Lefkoşa Müzik Günleri” tüm hızı ile sürerken bu kez da ülkemizin değerli sanatçılarından Bahar Gökhan sanatseverlerin karşısına çıktı. YDÜ AKKM’de 4 Nisan Cuma gecesi “Bahar Konseri” isimli konseri ile sevenleriyle buluşan Bahar Gökhan seslendirdiği parçalarla herkesin beğenisini kazandı.   Kanser Hastaları Dayanışma Derneği Yararına sahne alan Gökhan’a Şef Can Sözer yönetimindeki Lefkoşa Belediye Orkestrası eşlik etti.
Bakan Gürpınar’dan Gökhan’a teşekkür belgesi
Konseri KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da izledi. Bakan Gürpınar konser sonrasında bir konuşma yaparak Lefkoşa Belediye Orkestrası adına Bahar Gökhan’a teşekkkür belgesi verdi. Gecede Kanser Hastaları Dayanışma Derneği Raziye Kocaismail de bir konuşma yaparak Lefkoşa Belediye Orkestrası’na teşekkür belgesi verdi. Konseri Milletveki Hasan Taçoy da izleyerek bir konuşma yaptı.