Alkışlar eşliğinde “Bu Da Geçer Ya Hu”

LTB izinsiz büfeleri kaldırıyor
11 Eylül 2013
tahlil
Su tahlilleri yapılmaya devam ediliyor
13 Eylül 2013

Alkışlar eşliğinde “Bu Da Geçer Ya Hu”

tiyatro baba

Festival tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle sürüyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) tarafından bu yıl 11’ncisi düzenlenen Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde dün(10 Eylül Pazartesi) akşam YDÜ AKKM’de Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun “Bu Da Geçer Ya Hu” oyunu sahnelendi. İşgal altındaki İstanbul’da mücadeleyi sürdüren bir grup insanın gülümseten hikayesini müzik eşliğinde anlatan iki perdelik oyun seyircilerin alkışları eşliğinde oynandı. Özellikle müzikli ve şarkılı bölümlere alkışlarıyla eşlik eden tiyatroseverler festivalde keyifli bir gece yaşadılar. Uğur Saatçi’nin yazdığı ve Barış Erdenk’in yönettiği oyun sonrasında sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlanırken LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu da sahneye gelerek Yönetmen Yardımcısı-oyuncu M.Fatih Dokgöz’e festival plaketini takdim etti.
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu festivale katılarak çokgüzel bir oyun sahneleyen Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncu,müzisyen ve teknik ekibine LTB olarak teşekkür etti.
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu organizasyonunda düzenlenen ve Platin Sponsorlar K-Pet,Telsim ve Limasol Türk Kooperatif Bankası,Konaklama Sponsoru Golden Tulip Otel, Salon Sponsoru YDÜ, Gümüş Sponsorlar Türkiye İş Bankası,Eziç, Özok ve Lefkoşa Belediye Çalışanları Koop. Bank Ltd.ile katkıda bulunan Asok Ltd. ve Türk Bankası’nın katkılarıyla düzenlenen festivale Turizm,Çevre ve Kültür Bakanlığı’nın da platin sponsor değerinde desteği oldu. Festival’de 13 Eylül Cuma gecesi Sadri Alışık Tiyatrosu’nun Sonbaharı Beklerken” isimli oyunu sahnelenecek.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..