Alkışlar Ankara Devlet Tiyatrosu’na

sivri
LTB’ye karasinekle mücadelede uzman desteği
19 Eylül 2013
kucukprens
11. Kıbrıs Tiyatro Festivali “Küçük Prens” oyunuyla devam etti
23 Eylül 2013

Alkışlar Ankara Devlet Tiyatrosu’na

ben

“Ben Ödüyorum” büyük beğeni topladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından düzenlenen 11. Kıbrıs Tiyatro Festivali tüm çoşkusu ile devam ediyor. Kıbrıs Türk toplumunun en önemli festival organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Tiyatro Festivali üçüncü haftasında da seyircinin yoğun katılımıyla sürüyor.
Ankara Devlet Tiyatrosu’nun dün gece sahneye koyduğu “Ben Ödüyorum” oyunu büyük ilgi  görürken, tiyatroseverler birkez daha  YDÜ AKKM’ye akın etti.
Yves Jamiaque’nin yazıp, Vladlen Alexandrov’un yönettiği oyunda yer alan oyuncular Olcay Kavuzlu, Sinem Şahin, Şevki Çepa, Ayşe Akınsal, Ceren Narinoğlu ve Numan Aydın’ın başarılı performansları tiyatroseverler tarafından beğeniyle izlendi.
Oyun sonunda, Festival Komitesi Başkanı Yaşar Ersoy, Ankara Devlet Tiyatrosu adına, Olcay Kavuzlu’ya festival plaketini ve çiçek takdim etti.

Festival Küçük Prens oyunu ile devam edecek
Festivalin Platin Sponsorları K-Pet,Telsim ve Limasol Türk Kooperatif Bankası, Konaklama Sponsoru Golden Tulip Otel, Salon Sponsoru YDÜ, Gümüş Sponsorlar Türkiye İş Bankası, Eziç, Özok ve  Lefkoşa Belediye Çalışanları Koop. Bank Ltd ile katkıda bulunan Asok Ltd ve Türk Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen 11. Kıbrıs Tiyatro Festivali “Küçük Prens” oyunu ile devam edecek. Saint Exupery’nin yazdığı, Roberto Ciulli’nin yönettiği oyunda, Nihat İleri ile Laçin Ceylan oynuyor. Oyun 21 Eylül Cumartesi akşamı 21:00’da YDÜ-AKKM’de sahnelenecek.