Ahmet Sönmezler’e Lefkoşa Belediye Orkestrası eşlik etti

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun Limasol Sosyal Sorumluluk İşbirliğiyle Çocuklara Armağanı
23 Aralık 2013
asfalt
Asfalt yama işleri başladı
2 Ocak 2014

Ahmet Sönmezler’e Lefkoşa Belediye Orkestrası eşlik etti

ahmets

Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın düzenlediği Klasik Müzik Günleri gitar sanatçısı Ahmet Sönmezler’in solist olarak yer aldığı konser ile devam etti. TED Kuzey Kıbrıs Koleji Rauf Denktaş Konferans Salonu’nda 20 Aralık Cuma gecesi gerçekleştirilen konserde Oskay Hoca yönetimindeki Lefkoşa Belediye Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan gitar sanatçısı Ahmet Sönmezler ,Corelli,Carulli,Mozart,Gluck,Dvorak,Brahms, Strauss ve Oskay Hoca gibi bestecilerin eserlerini icra etti. TED Kuzey Kıbrıs Koleji sponsorluğunda düzenlenen konser saat 20:00’de başladı.

Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın düzenlediği Klasik Müzik Günleri önümüzdeki aylarda da farklı konserlerle devam edecek.