“Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanları Anı Satranç Turnuvası” 7 tur olarak yapılacak

icisleri
İçişleri Bakanı Uluçay LTB Başkanı Fellahoğlu’nu ziyaret etti
3 Şubat 2014
meclis
8 yıldır oybirliği sağlanamayan LTB bütçesinde bu yıl için oybirliği sağlandı
3 Şubat 2014

satranc2

Satrançcılar bu kez Dr.Tahsin Gözmen anısına oynadı

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Spor Kulübü’nün sportif etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ve geçtiğimiz Cuma gecesi yapılan açılışla başlayan “Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanları Anı Satranç Turnuvası” çerçevesinde 2.tur karşılaşmaları 31 Ocak 2014 Cuma gecesi Lefkoşa Satranç Derneği’nde gerçekleşti. 1958-1961 yılları arasında LTB Başkanlığı yapan merhum başkanlardan Dr.Tahsin E. Gözmen adına yapılan 2.tur müsabakaları öncesinde Üstün İmsel eski belediye başkanı Gözmen hakkında bilgi verdi.
LTB Spor Kulübü ve Lefkoşa Satranç Derneği işbirbirliğiyle Akın Aktunç ve Halil Tozakı’nın direktörlüğünde 24 Ocak-7 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek “Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanları Anı Satranç Turnuvası” 7 tur üzerinden oynanacak.
(Not: İkinci tur sonuçları ve 2.tur sonundaki sıralama ekte sunulmuştur)

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..