655 adet kaçak gıda ürünü müsadere edildi

16 Ekim 2015 – Duyuru
16 Ekim 2015

655 adet kaçak gıda ürünü müsadere edildi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi ekipleri belediye sınırları dahilindeki denetimlerini titiz bir şekilde sürdürüyor. Halk Sağlığı Şubesi İşyeri İzinlendirme ve Denetim Birimi ekipleri tarafından bugün Pakistan market isimli iş yerine gerçekleştirilen denetim sonucunda, marketin arka kısmında bir odada gizlenmiş bir şekilde, ülkeye kaçak yollardan sokulduğu belirlenen 70 çeşit 655 adet gıda ürünü tesbit edilerek müsadere edildi.Denetimde ayrıca 22 çeşit 619 adet tarihi geçmiş gıda ürünü de müsadere edildi.

655 adet kaçak gıda ürünü müsadere edildi2