600 kilo kaçak et imha edildi

Paylaşım Mutfağı’nda 300 çocuk ve yetişkine yemek verildi
14 Ekim 2016

600 kilo kaçak et imha edildi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi , LTB Zabıta Şubesi ve Veteriner Dairesi’nin işbirliği sonucunda bugün (13.10.2016) 600 kilo kaçak et müsadere edilerek imha edildi.

Metehan Sınır Kapısı’nda dün (12.10.2016) polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a geçiş noktasında Ersan Keleşoğlu yönetiminde ki araçta tespit edilen 600 kilo kaçak ete el konuldu.

Söz konusu etler bugün gerçekleştirilen işlemlerin ardından  belediye ekipleri ile Veteriner Dairesi tarafından imha edildi.