11. Kıbrıs Tiyatro Festivali “Küçük Prens” oyunuyla devam etti

23 Eylül 2013

11. Kıbrıs Tiyatro Festivali “Küçük Prens” oyunuyla devam etti

kucukprens

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından düzenlenen 11. Kıbrıs Tiyatro Festivali, dün akşam, Bitiyatro’nun sahneye koyduğu “Küçük Prens” oyunuyla devam etti. Saint Exupéry’nin yazdığı, Roberto Ciulli’in yönettiği oyunda yer alan deneyimli oyuncular Nihat İleri ve Laçin Ceylan başarılı performanslarıyla tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı. Festival Komitesi Başkanı Yaşar Ersoy, Bitiyatro adına Nihat İleri’ye festival plaketini ve Laçin Ceylan’a çiçek taktim etti.

Festivalin Platin Sponsorları K-Pet,Telsim ve Limasol Türk Kooperatif Bankası, Konaklama Sponsoru Golden Tulip Otel, Salon Sponsoru YDÜ, Gümüş Sponsorlar Türkiye İş Bankası, Eziç, Özok ve  Lefkoşa Belediye Çalışanları Koop. Bank Ltd ile katkıda bulunan Asok Ltd ve Türk Bankası işbirliğiyle gerçekleştirilen 11. Kıbrıs Tiyatro Festivali, 24-25 Eylül akşamı Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun“Ada” oyunuyla devam edecek.